Acasă Mioritic Liviu Varciu si-a sarutat iubita pe podium, la lansarea colectiei sale de...

Liviu Varciu si-a sarutat iubita pe podium, la lansarea colectiei sale de haine!

126
0
DISTRIBUIȚI

Fostul solist al trupei LA, Liviu Varciu si-a lansat vineri noapte in club „Princess” din Regie, prima sa colectie de haine sub brandul „Grays”. Patru manechini si patru modele, printre care si Claudia Drideanu, blonda despre care s-a zvonit ca ar fi pus ochii Pepe, au defilat in tinute sport, compuse din hanorace, veste sau tricouri inscriptionate, iar la cea de a doua intrare au purtat costume elegante, camasi, respectiv body-uri si rochii.
Constanteanca Andreea Bododel, noua iubita a lui Liviu, a fost cea care a incheiat prezentarea, marcandu-si debutul ca manechin pe un podium din capitala. Liviu Varciu si  Liviu Tudor, partenerul sau de afaceri, au urcat pe scena impreuna la finalul manejului, cand fiecare model a aparut pe podium cu cate o sampanie si artificii. Artistul nu s-a putut abtine si a sarutat-o pe iubita sa in vazul tuturor.
„Prima colectie de haine Grays , atât pentru El, cat si pentru Ea, se vrea o inovatie in materie de design vestimentar. Stilul unic pe care noi l-am abordat în aceasta colectie te va scoate din tiparele gri si monotone ale vietii de zi cu zi. Suntem siguri ca or sa va placa”, a declarat Liviu Varciu.
DISTRIBUIȚI