Acasă Mioritic Liviu Varciu: „Marina Dina e sexy si e foarte potrivita ca asistenta”

Liviu Varciu: „Marina Dina e sexy si e foarte potrivita ca asistenta”

193
3
DISTRIBUIȚI

Andra, Marina Dina si Mihaela Radulescu sunt femeile din showbiz-ul romanesc preferate de Liviu Varciu!

Liviu a dezvaluit pentru eMulte.ro ca daca ar fi sa aleaga o singura voce din Romania, alaturi de care sa interpreteze un duet, aceea ar fi cu siguranta, Andra. „Simt muzical dezvoltat, o prezenta scenica extraordinara si o voce desavarsita”, sunt cuvintele care o caracterizeaza pe sotia lui Catalin Maruta, in opinia lui Liviu.

Marina DinaAdelina PestrituMarina Dina sau Adelina Pestritu?

L-am intrebat pe Liviu, in speranta ca va fi obiectiv, ce parere are despre Marina Dina si Adelina Pestritu, in calitatea acestora de asistente ale lui Mihai Morar. Raspunsul lui Liviu, anticipat si de noi, a fost: „Marina e o tipa foarte sexy si era foarte potrivita in emisiune. Pe cealalta nu o cunosc!”

Mihaela Radulescu are tot ceea ce ii trebuie unei femei!

Referitor la sex-appeal-ul vedetelor autohtone, Liviu ne-a marturisit ca printre atatea non-valori care ne invadeaza viata si care se cred femei fatale, singura care reuseste sa-i starneasca fantezii ramane Mihaela Radulescu. „E o profesionista si un exemplu demn de urmat, pentru toate acele vedete wanna-be. Are tot ce ii trebuie unei femei: umor, farmec si da dovada de foarte mult bun gust. Asta e Mihaela”, a marturisit Liviu pentru eMulte.ro.

Cat despre cariera sa muzicala, Liviu sustine ca este implicat intr-un proiect la care munceste foarte mult, si e convins ca rezultatele vor fi cele scontate.

3 COMENTARII