Acasă Mioritic Liviu Varciu a primit nota „noua minus” pentru prestatia sexuala

Liviu Varciu a primit nota „noua minus” pentru prestatia sexuala

191
0
DISTRIBUIȚI

Pamela Anderson de Romania, cum este supranumita Simona Trasca in peisajul monden, a declarat la Alarma Pro FM ca a fost satisfacuta de Liviu Varciu.

simona-trascaSexy Pam a spus ca nu a devenit cunoscuta datorita relatiei cu Liviu Varciu, ca era deja prezenta in paginile ziarelor romanesti. Si intrebata cum e Liviu Varciu, ea a declarat : “E bun, am fost multumita de prestatia lui,” dandu-i nota “aproape 9”.

Claudiu a mers mai departe si a intrebat-o daca Liviu a surprins-o cu “ceva in pat, vreo inventie pe care sa o fi vazut numai la el”. “O pozitie ciudata pe care nu vreau sa o descriu acum”, a povestit invitata matinalilor.

Fara sa vrea sa le sperie pe fetele care doresc sa isi puna silicoane, Pamela a povestit ca unul dintre silicoane s-a rasucit si si-a dat seama de asta cand s-a trezit intr-o dimineata si unul dintre sani avea o forma ciudata. “Nu se observa foarte tare, dar se simte”, a precizat ea, spunind ca doctorul i-a recomandat sa inoate pentru a i se aseza la loc. Prima pereche si-a pus-o in urma cu 7 ani, iar la cea de-a doua interventie si i-a mai marit un pic. Ea a povestit ca implantul cu silicon “mi-a adus mai multa incredere in mine, pentru ca pana la urma despre asta este vorba.” Din februarie, de cand si-a facut al doilea implant, Simona a declarat la Alarma ProFM ca pana acum doi barbati s-au bucurat de noii sai sani, dar ca in prezent “este single”.

DISTRIBUIȚI