Acasă Mioritic Liviu Vârciu „a petrecut” la spital

Liviu Vârciu „a petrecut” la spital

53
1
DISTRIBUIȚI

Liviu Varciu, deşi profesional se descurcă foarte bine, are totuşi mari probleme de ordin personal. De data aceasta insă cauza nu o reprezintă o femeie, ci sănătatea, el petrecandu-şi prima zi din an la spital.

După un început de an promiţător pe plan profesional, emisiunea înregistrată pentru PRO TV de Revelion, pe care a prezentat-o alături de Pavel Bartoş, fiind pe primul loc în audienţe, Liviu Vârciu nu o duce aşa de bine şi în ceea ce priveşte sănătatea. Mai exact, actorul riscă să sufere o intervenţie chirurgicală, ca urmare a unor probleme pe care le are, cu spatele, de mai mult timp. Din acest motiv, îngrijorat de durerile cumplite resimţite chiar în prima zi a anului, în timp ce se afla la fiica sa, la Arad, Vârciu a fost nevoit să se oprească, înainte de a ajunge în Bucureşti, la un spital din Sibiu, pentru un control, unde i s-a recomandat un tratament tocmai la Ocna Sibiului.

“Am încercat să îmi ridic fiica (pe Carmina, de 9 ani – n.r.) în braţe şi am rămas înţepenit. Voi urma un tratament de 14 zile la Ocna Sibiului, unde voi face masaje, infiltraţii, electrostimulare şi băi. Momentan, nu ştiu care e diagnosticul exact. O să-l aflu după un RMN, pe care- l voi face zilele acestea. Sper că nu va trebui să mă operez”, a declarat Vârciu, pentru Libertatea.

Problemele lui Liviu sunt şi de ordin financiar. El vrea să- şi refinanţeze creditul prin care şi-a cumpărat apartamentul din zona Dristor, din Bucureşti, şi speră că banca îi va aproba o substanţială reducere a ratei, care de la 1.200 de euro să ajungă la doar 700 de euro lunar.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI