Acasă Mioritic Lidia, fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, creste singira trei copii

Lidia, fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, creste singira trei copii

34
1
DISTRIBUIȚI

lidia niculescuFosta soţie a lui Claudiu Niculescu îşi întreţine cele două fetiţe şi băieţelul şi din banii pe care-i primeşte de la jucătorul lui „U” Cluj, ca pensie alimentară. Bărbatul cu care are un copil este în închisoare, şi va ieşi abia în august.

Destinul nu a fost generos cu Lidia Niculescu, femeia de 33 de ani cu care fotbalistul Claudiu Niculescu are doi copii: o fetiţă, Rebecca (8 ani), şi un băiat, Alexandru (12 ani).

După ce a fost târâtă în mai multe scandaluri de-a lungul căsniciei cu „Clau-gol”, când i s-a pus în cârcă şi o aventură cu Fane Grigorie, fost coechipier al lui Niculescu, Lidia e nevoită în aceste zile să crească de una singură 3 copii: pe cei doi din relaţia cu jucătorul, plus Karina Ana-Maria (1 an).

Bărbatul cu care fosta doamnă Niculescu a încercat să-şi refacă viaţa şi care este tatăl Karinei ispăşeşte o sentinţă la închisoare, în Penitenciarul Turnu Severin, pentru infracţiuni privind comerţul electronic. El va ieşi din închisoare în august. Până atunci, mama primilor doi copii ai lui Niculescu trebuie să-şi crească singură micuţii, fiind ajutată, în primul rând, de pensia alimentară pe care o primeşte de la ex-dinamovist.claudiu niculescu

Dacă Lidia nu şi-a pus ordine în viaţa sentimentală, Claudiu şi-a refăcut „drumul” alături de Diana Munteanu. Cei doi au şi un băieţel, David Cristian (1 an şi 9 luni).

„M-am săturat de scandalul ăsta cu Lidia. Copiilor mei din căsnicia cu Lidia le plătesc pensie alimentară şi îi vizitez, dar cu alţi bani n-o ajut pe fosta mea soţie”, a spus Claudiu Niculescu.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net