Acasă Mioritic Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o...

Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o japcă”

181
1
DISTRIBUIȚI

Leo a povestit pentru „Drept la ţintă” a ratat noaptea de amor cu Daniela Crudu şi cum îi păcăleşte ea pe pretendenţii ei, chemând paparazzi.Daniela Crudu sexy

„I-am zis Danielei că vreau o seară cu ea. După o zi mi-a zis că dacă o vreau lasă la aprecierea mea cât valorează ea. 50 de milioane de lei mi-a zis că sunt ok. Mi-a dat apoi mesaj cu numărul de cont. Am trimis pe cineva la bancă cu banii. Nu m-a mai căutat apoi. Trebuia să mă răsplătească pentru banii ăia. A treia zi am început să ne întâlnim. Mi-a zis că vrea maşină că vrea casă. Dacă era să avem o relaţie o ajutam să aibă tot ce vrea. Era foarte incântată, ea insista. Eu aveam treburile mele. Ea tot insista.”

„I-am zis Danielei să ia banii, 400 de milioane şi mâine după emisiunea ei să mergem să luăm maşina. Ia pus în geantă şi am dus-o acasă. A doua zi când a trebuit să mergem să luăm maşina nu a mai răspuns la telefon. După trei zile mă sună şi-mi zice că nu merită banii, vrăjeli. A vrut de la început să mă facă. Am vrut o relaţie serioasă. Totul a depins de ea.”
„Cadou de Moş Niculae i-am făcut un telefon. Banii au fost pentru altceva. Am cunoscut multe femei, dar asta a fost japcă. N-a fost nimic între mine şi ea, doar tatonări.”

„Ne-am mai întâlnit, a fost la mine, doar am discutat. Nu au fost treburi intime. Am auzit că asta face. Cheamă paparazzi, toată lumea ştie. Aşa le face la toţi. Primeşte cadouri şi cheamă paparazzi. Şi apoi nu le răspunde la telefon.”

www.click.ro

DISTRIBUIȚI