Acasă Mioritic Lavinia Pirva ia atitudine pentru respectarea vietii sale private

Lavinia Pirva ia atitudine pentru respectarea vietii sale private

182
0
DISTRIBUIȚI

Comunicat oficial Lavinia Pirva referitor la articolul „Stefan Banica si Lavinia, trei ore in cuibusorul cu nebunii” (Click, 4 octombrie 2011)

lavinia new look„Am constatat cu nespusa parere de rau ca, atat numele meu cat si cel al marelui artist Stefan Banica, au fost subiectul unui articol tendentios ce nu are nicio legatura cu realitatea. Imi pare rau ca sunt nevoita sa fac precizari referitor la un subiect pe care il consider o fabulatie totala.

Intamplarea a facut ca vineri dupa-amiaza sa ma aflu in zona Doboranti, zona a Bucurestiului pe care o frecventez si unde locuiesc prietenele mele apropiate. Imediat cum am iesit din scara blocului, am fost abordata de o echipa de paparazzi si jurnalisti care m-au intrebat ce am cautat eu in apartamentul lui Stefan Banica, in lipsa Andreei Marin. Nu am stiut pana in acel moment ca artistul pe care il admir pentru intreaga lui activitate muzicala locuieste in acel bloc.

A fost o pura coincidenta care a fost speculata intr-un mod regretabil de presa. Imi pare rau ca acest material promovat intens de publicatia Click ajunge sa afecteze, intr-un fel sau altul, linistea familiei Banica, mai ales intr-o perioada in care se lupta cu presa de tip tabloid pentru respectarea vietii private. Tinand cont de acest lucru, toata aceasta poveste mi se pare cusuta cu ata alba. Mai mult decat atat, eu nu sunt o persoana care si-a promovat imaginea prin astfel de scandaluri, ca drept dovada este prima si ultima data cand discut despre acest subiect si voi rectiona in consecinta. Va multumesc”. Lavinia Pirva

DISTRIBUIȚI