Acasă Mioritic Lavinia fuge de fitness: „Mi-e lene sa merg la sala”

Lavinia fuge de fitness: „Mi-e lene sa merg la sala”

41
0
DISTRIBUIȚI

Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy, a declarat pentru ADPM.ro ca nu face eforturi prea mari pentru a arata asa de bine, nu merge la sala, dar este mai atenta la stilul alimentar.

In timp ce multe persoane publice obisnuiesc sa meaga la sala de 2-3 ori pe saptamana pentru a-si mentine silueta si a aparea impecabile in fata publicului, alte sustin ca silueta lor este data de natura si ca doar sunt atente la ce mananca. Este si cazul Laviniei Parv, cea care este cunoscuta publicului dupa ce a cantat in trupa Spicy si apoi s-a lansat ca si artist solo.

„Nu fac nimic deosebit. Intr-adevar, nu prea mananc seara si incerc sa nu exagerez, dar mananc aproape orice. Sala nu fac si nu e vorba de problema timpului aici, pentru ca, hai sa fim seriosi, daca vrei cu adevarat ceva, iti faci timp, dar mi-e lene sa merg la sala”, ne-a spus Lavinia.

Cantareata este implicata mai nou in proiectul muzical Moralinda si a lansat cea mai recenta piesa „Ai, ai, ai”. Desi multi cred ca Lavinia si-a schimbat numele de scena in Moralinda, pentru a avea un traseu mai usor in tarile din afara Romaniei, aceasta ne lamureste ca Moralinda este doar numele albumului.

„Nu mi-am schimbat numele. Voi canta in continuare sub numele de ‘Lavinia’, numele meu. ‘Moralinda’ este doar denumirea albumului, sa nu se faca confuzie. Noua mea piesa a prins foarte bine in afara, am avut multe concerte in strainatate”, spune Lavinia.

Desi este implicata intr-o relatie, Lavinia intotdeauna a ales sa nu vorbeasca despre viata ei personala, motivand ca nu ii place acest lucru. De aceea, nu se cunosc prea multe detalii despre iubitul ei.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI