Acasă Mioritic Laurette şi-a revăzut după 27 de ani tatăl şi a plâns în...

Laurette şi-a revăzut după 27 de ani tatăl şi a plâns în hohote

34
0
DISTRIBUIȚI

Laurette nu şi-a văzut tatăl de 27 de ani, dar nu i-a simţit foarte mult lipsa, deoarece mama ei a avut grijă să nu îi lipsească niciodată nimic. Vedeta ar vrea să îl vadă, dar din păcate, drumul e lung până în Benin, iar mulatra nu are bani pentru călătorie. Aşadar… Măruţă i-a făcut acesteia o surpriză şi l-a adus pe bărbat în platoul emisiunii.

„Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele, vreo 3, 4, am vazut pe Facebook”, a declarat Laurette pentru Happy Hour, adăugând că a vorbit la telefon cu el o singură dată, acum vreo trei ani.

„Am simţit lipsa tatălui meu, dar mama a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Ea ne-a ocrotit de fiecare dată când am avut nevoie dar poate dacă era şi el lângă noi îi era şi mamei mult mai bine. Eu nu ştiu cum a fost relaţia lor şi nu am întrebat-o pentru că se emoţionează, dar mi-a spus că e foarte deştepte, că a temrinat două facultăţi, că semăn foarte mult cu el, că se iubeau foarte mult şi că din cauza regimului comunist mama nu a putut să primească viză să meargă la el, în Benin, în Africa”, a adăugat mulatra.

Laurette ar fi vrut să meargă să îl vadă, dar nu îşi permite, acesta locuind foarte departe, iar vedeta nu are bani pentru a realiza această călătorie.

În schimb, Măruţă i-a făcut o surpriză lui Laurette şi a luat legătura cu tatăl acesteia şi l-a adus în platoul emisiunii. Vedeta, emoţionată la maximum, a început să plângă în hohote în timp ce bărbatul a luat-o în braţe.

Tatăl lui Laurette ar dori să o revadă pe mama fetei sale, de care i-a fost tare dor şi pe care încă o iubeşte. Referitor la fiica lui, bărbatul crede că Laurette este foarte frumoasă şi seamănă cu el.

www.libertatea.ro
DISTRIBUIȚI