Acasă Mioritic Laurette: „Îmi fac singură masaj la sâni, în fiecare seară! Zona este...

Laurette: „Îmi fac singură masaj la sâni, în fiecare seară! Zona este foarte sensibilă şi nu las pe nimeni să pună mâna”

40
0
DISTRIBUIȚI

Laurette este proaspăta posesoare a unei perechi de silicoane. La doar câteva săptămâni de la operaţie, mulatra a povestit chinurile prin care a trecut după ce şi-a mărit sânii .

Fosta asistentă de televiziune a precizat că timp de 3 zile nu s-a putut ridica din pat şi a avut nevoie de ajutor ca să se mişte.

„Am avut dureri groaznice. Nu mă puteam ridica din pat, am avut nevoie de cineva care să mă ajute să mă ridic sau să mă aşez mai pe spate”, a spus ea la „Poveştiri de noapte”.

„Acum îmi fac singură masaj la sâni în fiecare seară. Zona este hipersensibilă şi nu suport pe nimeni să pună mâna”, a declarat Laurette, care nu a scăpat încă de disconfortul de după intervenţia chirurgicală. Iubitul nu a avut deocamdată prilejul să se bucure prea mult de implanturile cu silicon ale lui Laurette, pentru că „simt că parcă mă ciupeşte dacă mă atinge cineva”.

Părăsită de Mihai de câteva zile, el mutându-se la hotel, vedeta de televiziune este sigură că relaţia va continua după această mică pauză. „Tot la mine se întoarce, că pe mine mă iubeşte. Iubi, te rog să te întorci acasă”

„Nu l-am întrebat pe domnul doctor dacă am voie să fac sau nu sex”, a precizat ea.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI