Acasă Mioritic Laurette este chemata in Africa

Laurette este chemata in Africa

43
0
DISTRIBUIȚI

Abandonata cand nu avea nici doua luni, Laurette Atindehou are prilejul dupa 23 de ani sa-si cunoasca in sfarsit tatal. Desi Christian Atindehou si-a exprimat dorinta ca ea sa-l viziteze, aceasta declara ca nu crede, cel putin deocamdata, ca va face acest pas.

Laurette declara ca a ajuns sa-i vorbeasca tatalui ei de aproximativ un an si ca singura modalitate de comunicare este prin intermediul internetului. Se pare ca tatal mulatrei ar fi vazut acum ceva vreme cateva poze cu Laurette pe un site de socializare si de atunci isi doreste sa o cunoasca in realitate.
Laurette ne-a declarat ca nu stie care sunt adevaratele intentii ale tatalui ei si ca este adevarat ca i-a propus sa-l viziteze si sa-si cunoasca radacinile, poate chiar tribul din care se trage familia ei. „Mi-a propus sa vin in Africa si sa-i cunosc pe cei trei frati ai mei si ca imi va plati el drumul pana acolo. Ar fi o experienta frumoasa sa-l cunosc, dar in acelasi timp nu sunt hotarata 100% ca vreau sa fac acest lucru. Am sa vad”, sustine fotomodelul. De asemenea, tanara ne-a precizat ca nu-i poarta ranchiuna, insa toata situatia asta este putin ciudata pentru ea: „…acum probabil ca este mandru de mine, dar pana acum unde a fost?”.

Despre tatal mulatrei se stie ca are 58 de ani, s-a recasatorit si are inca trei copii. Lucreaza in cadrul Guvernului din Benin, Africa, si are o situatie materiala destul de buna. Fotomodelul de culoare a fost produsul iubirii dintre Christian si Cornelia (n.r. – mama Laurettei), cei doi cunoscandu-se in perioada cat Atindehou a urmat cursurile Universitatii ASE din Bucuresti. Dupa ce a terminat facultatea, Christian s-a intors in Africa, lasand-o pe Cornelia singura cu fetita de nici doua luni.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI