Acasă Mioritic Laurette, cat pe ce sa faca sex in club

Laurette, cat pe ce sa faca sex in club

237
2
DISTRIBUIȚI

Laurette s-a incins atat de mult in timpul dansului, incat pana la o partida de sex cu iubitul ei, Mihai, nu mai dura foarte mult timp.

Deschiderea clubului Famous din Sinaia a fost o ocazie pentru Laurette şi iubitul ei, Mihai, să facă o escapadă la munte.  Cum nu mai sunt la modă plimbările pe munte printre  tinerii iubăreţi din ziua de azi, Laurette şi Mihai şi-au scos hainele scumpe la înaintare şi s-au dat în spectacol în clubul de fiţe.

Cum se poartă la noi în cercurile high-class, nu trebuie să lipsească paharul de whiskey, rochiţa scurtă, bronzul şi mai ales dansul provocator. Evident că Laurette nu duce lipsă de bronz pentru a fi sexy în faţa iubitului ei, dar ne-a arătat ca nu duce lipsă nici de sex-appeal!

Incurajată de muzica din club, Laurette a dat lecţii de dans provocator tuturor domnişoarelor care se aflau acolo. Pentru că nu a putut rămâne indiferent la farmecul exotic al iubitei lui, Mihai a devenit din ce în ce mai lacom în atingeri şi mângâieri astfel  încât cei doi mai aveau puţin şi ar fi “încins” o partidă de sex in mijlocul clubului. Fetelor, învăţaţi de la Laurette să vă ţineţi iubitul aproape!!!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII