Acasă Mioritic Laurentiu de la Body&Soul si-a inchis magazinul de haine

Laurentiu de la Body&Soul si-a inchis magazinul de haine

38
1
DISTRIBUIȚI

Mare pasionat de haine, imbracaminte si tot ce tine de domeniul vestimentar, Laurentiu de la Body&Soul si-a deschis in 2005 un magazin de acest gen in zona Militari.

Pentru ca acesta nu ii mai aducea un profit la fel de bun pe timp de criza, Laurentiu a decis ca mai bine inchide magazinul de haine si se reorienteaza catre o alta afacere, cel putin deocamdata, pana isi mai revine piata. Mai bine zis, se intoarce la prima lui dragoste, muzica. “Am inchis magazinul pe care il aveam din 2005 in complexul Sir din Militari. Am luat aceasta decizie la inceputul acestui an, pentru ca afacerea nu mai mergea la fel de bine pe timp de criza. Acum am mai mult timp sa ma dedic familiei mele si sa petrec mai mult timp cu fetita mea, Alessia Cristina, care are acum un an si sase luni”, marturisete Laurentiu de la Body&Soul. “De asemenea, ma voi dedica pasiunii mele, muzica. Trupa Body&Soul s-a reunit in formula cu care am pornit la drum in 1995 si am scos deja impreuna cu baietii o piesa in limba engleza, “Move it baby”, care speram sa fie bine primita de public”, a mai adaugat el.

Dupa o pauza de 7 ani, Bogdan, Laurentiu, Florin si George au decis sa lanseze un nou single impreuna, “Move it baby” si intentioneaza sa “sparga” topurile muzicale.

DISTRIBUIȚI