Acasă Mioritic Laura Cosoi, alungata de fantome din casa iubitului!

Laura Cosoi, alungata de fantome din casa iubitului!

39
0
DISTRIBUIȚI

Laura Cosoi este una dintre vedetele din showbizul autohton care cred in fantome. Vinovat este un episod petrecut in urma cu mai multi ani, in casa de la tara a iubitului ei de la vremea respectiva.

Si astfel, ceea ce ar fi trebuit sa fie o noapte romantica, de dragoste, petrecuta in compania prietenului, s-a transformat pentru fosta blonda de “La Bloc” intr-un veritabil cosmar.

“Stateau amandoi in pat si au inceput sa auda foarte clar miorlaituri de pisici. Apoi au auzit voci de copii si de femei care tipa. S-au imbracat in graba si au plecat spre masina”, povesteste o prietena de-a Laurei Cosoi, in revista Ce?.

A doua zi, misterul avea sa fie oarecum elucidat, dupa ce o vecina i-a explicat tinerei iesence provenienta acelor sunete infricosatoare.

“Ei nu stiau ce se intamplase acolo, abia a doua zi au aflat de la o femeie din sat ca acolo se faceau avorturi ilegale pe vremuri si ca au murit multe femei”, a mai spus amica Laurei.

Strania intamplare a fost confirmata de rudele actritei, care cred, deasemenea, ca de vina este ciudatul mit al casei respective.

“Am auzit si eu de acea intamplare. Noaptea au auzit intai o pisica. Au aprins lumina sa caute animalutul, dar nu l-au gasit! Au stins lumina si au inceput sa auda copii plangand si femei tipand. Crede-ma, cand ne-a povestit, eram vreo 10 persoane in jurul ei si am simtit si noi cum ni se ridica parul… O femeie din sat le-a explicat a doua zi mitul casei”, a declarat o ruda de-a Laurei Cosoi.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI