Acasă Mioritic Laura Cosoi a fost Mos Craciun pentru finutul ei

Laura Cosoi a fost Mos Craciun pentru finutul ei

84
0
DISTRIBUIȚI

Laura Cosoi s-a pregatit temeinic pentru aceste Sarbatori si a inceput din timp sa daruiasca tot felullaura cosoi de cadouri.

Primii pe lista au fost chiar bunicii ei de la Brasov, carora vedeta ProTV le-a facut o surpriza uriasa. „Era ziua bunicii mele, aniversau si 54 de ani de casnicie asa ca nu am mai stat pe ganduri, m-am urcat in masina si in doua ore am ajuns la ei. Am cumparat un brad, un tort si muuulte cadouri si le-am batut la usa. Ce surpriza!!! Cata bucurie! Bunica mea m-a rasplatit cu un set de globuri vintage, cu care mi-am impodobit si eu bradul” a povestit Laura.

Zilele trecute vedeta ProTV a jucat din nou rolul de Mos Craciun de aceasta data pentru finul ei, baietelul celei mai bune prietene din copilarie pe care Laura l-a botezat in luna septembrie. Albert are sase luni, iar Laura i-a pregatit micutului o multime de cadouri, printre care si o carte in care afost scrisa povestea lui, „cum a stat el in burtica, cine l-a vizitat pe parcursul primelor luni de viata, unde a avut loc botezul si de cine a fost botezat”, a mai spus vedeta.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI