Acasă Mioritic La o cafea cu Andreea Perju

La o cafea cu Andreea Perju

211
1
DISTRIBUIȚI

Andreea Perju este una dintre cele mai sexy femei din lume conform cititorilor revistei FHM. Tanara, care debordeaza de energie si isi molipseste familia si colegii de platou, a descoperit gustul actoriei pe care vrea sa il cultive si este, in paralel, mama care isi doreste ce-i mai bun pentru copilul ei si sotia rasfatata cu dragoste si respect.

andreea_perjueMulte.ro: Cum te simti fara Mihai Bendeac, acum ca sunteti in vacanta?
Andreea Perju: Alaturi de echipa de la „In puii mei” am avut parte de momente minunate. Ne distram foarte mult la filmari si, sunt zile cand imi revin in cap diverse intamplari si situatii din perioada sezonului care tocmai s-a terminat.

eMulte.ro: Vei face parte din distributia „In puii mei” a noului sezon?
Nu pot sa va spun decat atat: din toamna veti avea parte de multe, multe surprize.

eMulte.ro: Ce planuri ai pentru aceasta vara?
Momentan ma pregatesc pentru admiterea la Teatru si aproape tot timpul mi-l impart intre pregatiri si familie. Dupa admitere voi pleca si intr-o vacanta cu familia. Asa voi sfarsi vara.

eMulte.ro: Cine sta cu Mara cand esti la filmari?
Avem o bona care sta cu copilul cand noi suntem ocupati dar, incercam pe cat posibil ca macar unul dintre noi sa fie in preajma ei. Punem foarte mare pret pe educatie si legatura dintre parinte-copil.

Andreea PerjueMulte.ro: Ai momente cand dansezi? Ti-e dor de perioada in care dansul iti ocupa cea mai mare parte a timpului?
Mi-e dor, din cand in cand, de fiecare perioada care mi-a ocupat o parte din viata. Mi-e dor,  mai ales, de perioada in care am facut gimnastica ritmica de performanta.

eMulte.ro: Esti o femeie frumoasa si petreci mult timp la filmari. Sotul tau e gelos?
Este gelos in limitele bunului simt, atat cat sa ma faca pe mine sa ma simt speciala si importanta in viata lui.

eMulte.ro: Ipotetic, daca se supara pe tine, cum il impaci?
Sunt lucruri care simtim nevoia sa ramana doar intre noi doi 🙂

eMulte.ro: Cine este mai incapatanat si cine cedeaza mai usor in familia voastra?
Am cel mai intelegator, bun si deosebit sot din lume. Incapatanarea a disparut de foarte mult timp, fiind inlocuita cu succes de  comunicare, respect, intelegere si incredere.

DISTRIBUIȚI