Acasă Mioritic Kristina Cepraga, imaginea Goodwin Accesorise

Kristina Cepraga, imaginea Goodwin Accesorise

32
0
DISTRIBUIȚI

Frumoasa actrita Kristina Cepraga a devenit imaginea brandului de accesorii Goodwin Accesorize, un faimos brand de accesorii in Italia, Franta, Spania si Statele Unite. La Roma, mashuri uriase cu fotografiile Kristinei pot fi admirate la Gara Termini dar si la Piazza di Spagna.

Kristina Cepraga a devenit imaginea brandului de accesorii italian Goodwin Accesorise, panourile publicitare pentru noua colectie putand fi admirate acum peste tot in Italia. Mashuri uriase cu fotografiile Kristinei pot fi vazute atat in gara Termini din Roma cat si in Piata di Spagna.

„Totul este foarte interesant, mai ales ca proiectul pornit din joaca si mai mult ca ajutor pentru prietenul meu, James Goodwin. Panourile publicitare pot fi astazi vazute atat la gara Termini din Roma, una dintre cele mai mari gari din Europa, cat si in Piazza di Spagna, acolo unde este magazinul central reprezentat de pozele mele si de numele meu scris. Este o mare reclama pentru mine ca actor strain. Oricum, este un brand in care cred foarte mult fiind si legata sufleteste de el, intrucat l-am vazut crescand sub ochii mei”, a declarat Kristina Cepraga.

In gara Termini din Roma sunt noua panouri gigant cu fotografiile Kristinei Cepraga, pe fiecare panou in parte fiind specificat si numele actritei.
Brandul Goodwin este in continua expansiune in Italia, dar si in Franta, Spania si Statele Unite. Kristina si iubitul ei, James Goodwin, intentioneaza sa isi extinda afacerea cat de curand si in Romania.

Pe langa campania pentru Goodwin Accesorise, Kristina este ocupata cu filmarile pentru serialul „Mostenirea”, ce se difuzeaza la PRO TV. In luna februarie a anului viitor va avea loc si premiera peliculei italiene „Il Salle della Vita”, in care Kristina joaca unul dintre rolurile principale.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI