Acasă Mioritic Kitty Cepraga se intoarce in tara pentru a juca in „Mostenirea”

Kitty Cepraga se intoarce in tara pentru a juca in „Mostenirea”

480
2
DISTRIBUIȚI

Cristina Cepraga revine pe micile ecrane din Romania in rolul unei sotii de mafiot in “Mostenirea”, serial ce va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV.

01-fr.martiCristina o va juca pe Romina, sotia lui Fabrizio (Cristi Iacob), o femeie senzuala  care il tine pe acesta legat de ea datorita farmecelor ei. Este o femeie care ascunde un trecut plin de durere, iar secretele din viata ei ii ingreuneaza considerabil existenta. “E primul serial de televiziune in care joc si in acelasi timp primul proiect TV pe care il fac in tara de cand am plecat in Italia.  Ma bucura enorm faptul ca am sansa sa joc alaturi de Cristi Iacob, un actor pe care il apreciez inca de cand eram in facultate. Aproape intreaga echipa este formata din actori profesionisti, iar munca pe platoul de filmare devine o scoala. In plus, este o sansa sa ai ocazia sa joci in fiecare zi. Este un exercitiu foarte important pentru orice actor”, a declarat Cristina. Actrita este de asemenea foarte incantata si de personajul pe care il va juca in serialul “Mostenirea”. “Romina este un personaj foarte ofertant, cu multe fatete, o femeie interesanta a carei poveste este mereu surprinzatoare. Am conturat acest persoanj impreuna cu scenaristele, iar rezultatul imi place foarte tare”, a mai declarat ea.

Cristina Cepraga locuieste de mai bine de sase ani in Italia. Actria a plecat din tara imediat dupa terminare Facultatii de Actorie pentru a-si continua studiile la Roma. A urmat timp de un an si jumatate cursurile Cinecitta si in paralel si cursurile “Actor’s Studios”, unde l-a avut ca profesor pe Michael Margotta, cel cu care au studiat si mari actori de la Hollywood, cum este Gwyneth Paltrow.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”