Acasă Mioritic Kamara si Ramona, despartiti, dar inca se iubesc

Kamara si Ramona, despartiti, dar inca se iubesc

88
1
DISTRIBUIȚI

Cea  mai recenta despartire din showbiz-ul mioritic  este bifata de cuplul Kamara si Ramona. Dragostea dintre cei doi  a durat fix noua luni, timp in care cei doi pareau sa cladeasca o frumoasa poveste de amor, poveste care, din pacate nu a avut un happy-end.

Contactati de eMulte.ro, fostii parteneri au fost destul de rezervati in declaratii. Kamara si Ramona Naca au avut doar cuvinte frumoase la adresa celuilalt, cei doi nepotrivindu-se tiparului altor cupluri destramate, care isi arunca vorbe grele. Kamara prefera sa nu vorbeasca despre relatia ce tocmai s-a incheiat, admitand insa ca nu e chiar cel mai fericit om in momentul de fata. “Ce a fost a fost, nu am ce sa reprosez, nici ei, nici mie. S-a incheiat si asta este. Nu vreau sa urmez modelul “Liviu si Adelina” si sa apar in presa cu cine stie ce declaratii si  cred ca nici ea n-o s-o faca. Nu ma simt tocmai confortabil in situatia asta, dar o sa treaca”, a declarat zambind, jumatatea trupei Alb & Negru.

De cealalta parte, Ramona Naca, fosta VJ-ita de la Music Channel, nu exclude varianta impacarii, marturisind ca “orice este posibil”. “Nu pot sa anticipez ceva, ce va fi, va fi! Momentan incerc sa ma concentrez asupra carierei si sa-mi ocup cat mai mult timpul, in speranta ca voi trece mai usor peste“, marturiseste Ramona.

Prin urmare, ghidandu-ne dupa spusele celor doi, nu putem exclude varianta ca, in curand, Kamara si Ramona vor redeveni un cuplu, nu?

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ce sa zic, am vaga impresie ca se vor impaca, daca tot nu spun ce s-a intamplat.Le sta bine impreuna. Sunt curioasa ce ia facut sa se desparta, am vazut si declaratiile ei de la Capatos din noaptea asta. Amandoi par rezevatii cum au spus. S-au vor sa se impace sau e modalitatea lor de a inchiea totul intr-un mod frumos. Ar fi bine sa se mai gandeasca. Daca au stat impreuna atat timp inseamna ca e ceva intre ei, mai ales ca au locuit impreuna cum a spus Ramona.