Acasă Mioritic Jojo: „Nu sunt o gravida pofticioasa”

Jojo: „Nu sunt o gravida pofticioasa”

27
0
DISTRIBUIȚI

Jojo asteapta cu nerabdare momentul nasterii primului ei copil. Desi nu a dorit sa afle, inainte de nastere, care este sexul copilului, Catalina Grama a marturisit:Eu sunt convinsa ca e baiat si ca o sa-l cheme Ionut. Daca e fata o sa o cheme Ana, ca pe bunica mea. Mi-as dori foarte mult sa nasc natural, toate colegele mele de la Serviciul Roman de Comedie au devenit mamici, unele au nascut natural, altele prin cezariana. Sotul meu imi va fi alaturi pe perioada nasterii cat mai mult timp”.

Pentru Jojo perioada sarcinii este una minunata iar actrita recunoaste ca a avut chiar si cateva pofte.”Nu sunt o gravida pofticioasa, dar am avut un apetit mai mare pentru capsuni, am mancat de cateva ori, lucru care nu mi s-a intamplat pana acum, in plina iarna… Ma ingrijesc mai mult decat inainte de sarcina, fac sport, merg prin parc, fac plimbari foarte lungi”, povesteste Catalina despre regimul ei actual de viata.

Jojo si sotul ei, Ionut Grama, nu se opresc aici. Cei doi vor sa aiba mai multi copii si se pregatesc chiar si pentru sosirea pe lume a unor gemeni. “Noi am avut sarcini gemelare in familie din partea ambilor parinti. Ne dorim o familie mare, si eu si Ionut am fost copii unici si ne-am dorit foarte mult un frate sau o sora”, a marturisit Jojo in studioul “Povestirilor adevarate”.

DISTRIBUIȚI