Acasă Mioritic Jojo a nascut un baietel

Jojo a nascut un baietel

164
0
DISTRIBUIȚI

Jojo a nascut noaptea trecuta un baietel de nota 10!

jojoActrita a nascut noaptea trecuta, desi era programata pentru o operatie de cezariana care urma sa aiba loc abia peste doua zile. Baietelul lui Jojo s-a grabit sa vina pe lume la ora 1:20 si a primit din partea echipei medicale care a asistat-o pe artista, nota 10.

“Am plans cele mai frumoase lacrimi din viata mea! Si eu si Ionut am trait un moment de miracol cand am fost anuntati ca avem baiatul pe care ni l-am dorit atat de mult”, a marturisit fericita Jojo.

“Cand inimioara lui a batut alaturi de a mea si l-am tinut pentru prima data la piept, m-am simtit cu adevarat bogata. Imi venea sa strig lumii intregi ca o regina: “S-a nascut Achim Ioan Grama!”. Cea mai frumoasa imagine a fost aceea a lui Achim in bratele barbatului pe care il iubesc. Mandria si iubirea sotului meu atunci cand l-a vazut pe cel mic mi-au incalzit sufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvantata”, a mai declarat coplesita de fericire actrita.

Catalina Grama a ales, la fel ca si Andra Maruta, sa nasca la maternitatea privata „Regina Maria”, ocazie cu care a fost taxata cu cel putin 5.500 de lei.

DISTRIBUIȚI