Acasă Mioritic Iulia Vantur: Pentru mine, demachierea si hidratarea sunt sfinte

Iulia Vantur: Pentru mine, demachierea si hidratarea sunt sfinte

30
0
DISTRIBUIȚI

Iulia Vantur a dezvaluit pentru Perfecte.ro cum reuseste sa se mentina fresh dupa ce prezinta „Dansez pentru tine” pana la 1.30 noaptea, iar a doua zi la 7 dimineata prezinta Stirile PRO TV. „Imi place ceea ce fac, cred ca asta este secretul!”.

Iulia Vantur a spus ca nu are mari secrete in ceea ce priveste ingrijirea corporala, insa respecta cu sfintenie hidratarea si demachierea.

Intotdeauna am avut grija de tenul meu. Am respectat demachierea, hidratarea – astea au fost sfinte la mine. E parte din toaleta mea. Am incercat sa folosesc masti hidratante, fie naturale preparate acasa sau cumparate din farmacii. Am incercat sa acord o mare atentie ingrijirii tenului si cred ca asta ar trebui sa faca orice femeie care se respecta!„, a spus Iulia Vantur pentru Perfecte.ro.

Iulia spune ca nu resimte prea tare oboseala atunci cand ii place ceea ce face. „Imi place ce fac si cred ca in momentul in care iti place ce faci, ai si energie! Asta este tot secretul! Dupa „Dansez pentru tine”, ma intalnesc cu colegii dimineata, ii vad si pe ei somnorosi, dar totusi cu stare buna, beau o cafea si ma energizez„, spune Iulia Vantur.

www. perfecte.ro

DISTRIBUIȚI