Acasă Mioritic Iulia Vantur ii ofera mamei, de ziua sa, flori. Un portbagaj plin.

Iulia Vantur ii ofera mamei, de ziua sa, flori. Un portbagaj plin.

60
0
DISTRIBUIȚI

Iulia Vantur, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din diminetile de week-end si a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv si-a umplut GLK-ul cu flori si se pregateste sa plece la Iasi sa-si aniverseze parintii.

Decembrie este pentru vedeta Pro Tv o luna plina de sarbatori, care incepe cu aniversarea Pro Tv, continua cu ziua mamei, aniversarea tatalui, apoi sarbatorile de iarna si, la final de luna, cu ziua iubitului ei, Marius. “Pentru mine, decembrie este cu adevarat luna cadourilor, asa ca incerc sa ma pregatesc din timp cu suprize pentru fiecare.”, spune Iulia care si-a “gatit” deja Mercedesul ei GLK de sarbatoare.

Pentru ca mama ei iubeste florile de toamna, Iulia are de gand sa-i coloreze curtea si sa-i daruiasca cele mai frumoase flori pe care le gaseste. La fiecare vizita, vedeta Pro Tv ii daruieste oricum mamei sale cate o floare care imediat este plantata, ingrijita si rasfatata.

Tocmai de aceea o aniversare trebuie sarbatorita nu cu o floare, ci cu un intreg portbagaj: “Mama are o gradina foarte dichisita si la loc de cinste stau intotdeauna florile pe care le primeste de la mine. Asa ca anul acesta de ziua ei am de gand sa-i daruiesc un adevarat curcubeu care “sa-i zambeasca” din gradina si sa-i aminteasca de mine cand nu sunt langa ea.”, spune vedeta Pro Tv inainte sa plece spre Iasi, in vizita la parintii ei, la volanul superbului ei Mercedes- Benz GLK.

www.perfecte.ro

DISTRIBUIȚI