Acasă Mioritic Iulia Albu si-a schimbat look-ul

Iulia Albu si-a schimbat look-ul

38
0
DISTRIBUIȚI

Anul nou i-a adus Iuliei Albu o schimbare de look. Vedeta a hotarat sa renunte la stilul „Pin-up” care a consacrat-o, in favoarea unui alt stil retro, din anii ’20.

„Eu in permanenta imi caut un look nou, inedit. A durat ceva pana am ajuns la aceasta varianta, insa cred ca ma reprezinta cel mai bine. Este un fel de reinterpretare a unui look care a mai existat prin anii ’20 si care se numeste Flappers,” a declarat Iulia.

Ca sa marcheze aceasta schimbare de look, Iulia a organizat o sedinta foto la care a purtat tinute semnate de ea si pantofi creati de Mihai Albu. Vedeta si-a completat tinutele cu bijuterii scumpe, printre care o pereche de cercei Roger Dubuis, in valoare de aproape 35.000 de euro. Vedeta l-a ales pe fotograful Valentin Calinescu pentru a-i face pozele, care vor putea fi vazute pe un site pe care Iulia Albu urmeaza sa-l lanseze.

Iulia Albu a inceput sedinta foto cu un look natural, pe care il va purta zilnic de acum incolo. Special pentru pictorial insa, Iulia a abordat si un machiaj extrem, cu accent puternic pe ochii bine conturati.

www.perfecte.ro

DISTRIBUIȚI