Acasă Mioritic Iulia Albu recunoaste: “Da, am un Alter Ego”

Iulia Albu recunoaste: “Da, am un Alter Ego”

881
2
DISTRIBUIȚI

iulia-albu-ideal mariajCea mai controversata aparitie a lumii modei din Romania, Iulia Albu a ajuns rapid un veritabil fashion icon, impunand noi repere si demoland cliseele ce dominau acest domeniu. Fashion editor al celei mai cunoscute reviste de mirese din Romania, Ideal Mariaj, amprenta excentricei Flapper Girl a devenit deja recognoscibila. Flapper Girl a acceptat propunerea de a poza pentru coperta celebrei publicatii, Ideal Mariaj devenind astfel prima publicatie din Romania care promoveaza pe coperta un ALTER EGO al unei celebritati.

Una dintre cele mai iconice aparitii din Romania, Flapper Girl a reusit sa capteze atentia tuturor. Acesta este Alter Ego-ul sau, care a capatat o viata proprie. “Flapper Girl este “casatorita” cu tot ce este frumos, cu tot ce este arta. Flapper Girl c’est MOI. JE SUIS… ALTER EGO”, spune Iulia Albu. Timp de doi ani Iulia Albu a fost “curtata” sa apara pe coperta revistei Ideal Mariaj, dar abia acum a acceptat propunerea pentru ca a considerat ca este momentul potrivit. “A fost distractiv sa ma regasesc in postura de cover girl, mai ales ca acesta a fost unul dintre visele mele din copilarie…Din punctul meu de vedere, atunci cand vorbim despre expunere, vorbim despre principiul cauza-efect. Acest principiu poate fi insa interpretat diferit. Fie vorbim despre aparitii „sponsorizate” care determina o „crestere” a imaginii, crestere care fireste, trebuie sa genereze profit imediat, fie vorbim despre „construirea” caramida cu caramida a unui fundament, aparitiile fiind un „efect secundar”. Prefer sa apartin celei de-a doua categorii, prima categorie fiind deja neincapatoare… In ceea ce priveste pictorialul pentru „Ideal Mariaj”, acesta face parte din proiectul fotografic pe care il dezvolt alaturi de fotograful Valentin Calinescu si despre care veti afla mai multe in curand”, povesteste Iulia Albu in interviul pentru revista Ideal Mariaj.

A fost fotografiata seminud, citind pioasa o carte de rugaciuni de la inceputul anilor 1900

In acest pictorial, realizat de fotograful Valentin Calinescu, a carui muza este, Iulia Albu apare in diverse ipostaze, imbracata in rochii de mireasa semnate  de creatoarea de moda Doina Levintza. Pictorialul este unul mult mai amplu, aceste fotografii fiind doar o parte din cele realizate pentru acest proiect. Coperta revistei Ideal Mariaj pe care apare Iulia Albu va fi lansata, pana la sfarsitul acestei saptamani, pe Cocor Media Channel.
Iulia Albu a comparat “Devenirea” sa metamorfozei unui fluture, tema ce a stat la baza conceperii acestui pictorial.  “Am comandat special pentru acest shooting un fluture exotic, dintr-o specie rara. Acesta se numeste Morpheus Patroclus si este originar din America de Sud…”, povesteste Iulia. Aceasta este prima coperta pentru Flapper Girl, prima coperta din Romania dedicata unui Alter Ego. Poate poza de referinta pentru acest pictorial este cea in care Iulia poarta o rochie de mireasa semitransparenta, care ii lasa la vedere sanii, si in care vedeta citeste pioasa o carte de rugaciuni de la inceputul anilor 1900. Exista totusi o intrebare. A purtat sau nu lenjerie intima atunci cand a imbracat aceasta rochie de mireasa?

Galerie foto

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. iulia, esti frumoasa, dar in pozele pe care le/ai facut,sperii copiii,pur si simplu.iti inteleg …optiunile tale estetice, crezul tau despre naturalete/la care ma raliez si eu, dar…nu exagera.si mai ales, mai pune 2/3 kg.ca nu arati deloc sexi asa, plus ca , nu te vad bine cu sanatatea, pe viitor.esti femeie, mama, mai gandeste/te. in rest, felicitari ptr. ceea ce faci, ca ai facut o facultate grea, ca vrei sa ai o cariera.succes