Acasă Mioritic Irinel Columbeanu: “Nu e placut sa constati ca ai stat cu “dracul...

Irinel Columbeanu: “Nu e placut sa constati ca ai stat cu “dracul in casa”

277
0
DISTRIBUIȚI

Irinel Columbeanu a raspuns intrebarilor DJ-ului Bogdan Nicolai, comentand relatia cu Monica Columbeanu si vorbind si despre viitorul fetitei lor, Irina.

monica_irinel_columbeanuOmul de afaceri a marturisit ca atunci cand s-a casatorit cu Monica, in urma cu sase ani, credea ca vor fi impreuna pana cand moartea ii va desparti si, ca si ea credea acelasi lucru. Dar cum aproape niciodata socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, omul de afaceri spune ca nu s-ar mai impaca pentru ca “Monica de acum nu este aceeasi cu Monica de atunci”, dar spera ca Dumnezeu sa ii dea intelepciune sa rezolve aceeasi situatie, pentru ca ea este mama fiicei lui. Nicio clipa nu i-a trecut prin minte, spune el, ca tanara va intoarce armele si ca ar avea nevoie sa-si ia masuri de precautie, in caz ca totul s-ar dovedi a fi o inselaciune. “Daca m-as fi gandit, in clipa aceea se stingea tot farmecul, tot inefabilul. Daca as fi avut astfel de banuieli sau macar mici intuitii, as fi luat masurile necesare, bineinteles“, a afirmat el. “Monica a incetat sa fie sotia mea pe 22 decembrie 2010, cand eu am aflat de relele tratamente aplicate fetitei. Nici macar atunci nu am vrut sa ma despart de Monica, dar am simtit ca in inima mea nu mai e sotia mea, ca n-ai cum sa simti ceva pentru o femeie care iti bate copilul”, a precizat Irinel Columbeanu.  “Daca as realiza ca am stat ani de zile in casa cu dracul, nu e ceva foarte placut“, a adaugat acesta.

Cat despre posibilitatea unei impacari… “Cu Monica este foarte greu sa te pui de acord in legatura cu multe subiecte. Si importante, si neimportante. Trebuie sa gasim o formula care sa permita, asa ca o protejare, o izolare a Irinei, ca sa nu mai simta tensiunile dintre noi“, este concluzia la care a ajuns Irinel Columbeanu, in urma scandalului in care s-a transformat divortul sau.

Bogdan l-a mai intrebat cum este sa traiasca o viata de tip Big Brother, stiind ca toata lumea il critica sau il aplauda, dar ca este mereu in centrul atentiei.

Totusi indraznesc sa spun ca eu nu traiesc o viata de tip Big Brother dar presa a ajuns sa mi-o transforme asa, e drept dupa un prim accept al meu facut cam acum 6 ani din dragoste fata de Monica, care la acea vreme era viitoarea mama a fetitei noastre”.

DJ-ul ProFM a vrut sa stie cand mai are interlocutorul sau timp si pentru alte lucruri, pentru viata persoana, un film o cafea, o noua iubire: “Mai putin chiar deloc, sa stiti. De carte chiar ca nu am timp, dar in locul cartilor folosesc cartulii care sint citite pe Youtube”.

DISTRIBUIȚI