Acasă Mioritic Irinel aduce dovezi pentru acuzatiile impotriva Monicai (VIDEO)

Irinel aduce dovezi pentru acuzatiile impotriva Monicai (VIDEO)

140
0
DISTRIBUIȚI

Iri a reusit sa-si filmeze soacra cu telefonul mobil in timp ce aceasta se confesa despre modul cum o trata Monica pe fiica sa, si a postat filmuletul pe Youtube.

Irinel Columbeanu avertizase anterior ca detine cateva filmulete pe care le va posta, ca sa aduca dovezi acuzatiilor lansate impotriva Monicai Columbeanu. ”M-am hotărât foarte curând să pun pe Youtube înregistrările în care se vede cum Monica o bate pe Irina. E vorba de două filmuleţe pe care aş vrea să le vizioneze şi judecătorii înainte de a lua hotărârea de a încredinţa copilul unui părinte total iresposabil”, a spus Columbeanu.

In filmuletul postat, mama Monicai povesteste cu lux de amanunte felul in care era tratata si ea, dar si Irina. Irinel Columbeanu reuseste sa o faca pe soacra sa spuna cum Monica si-a batut fiica in timp ce erau in America, dar si despre relele tratamente la care era supusa. Mai mult decat atat, mama Monicai povesteste cum fusese avertizata de catre cea de a treia fiica, Alina, asupra felului in care s-a schimbat Monica. Veronica Gabor marturiseste ca avea de gand sa ceara ajutorul Protectiei Copilului pentru Irina.

DISTRIBUIȚI