Acasă Mioritic Iri s-a insurat cu o poeta!

Iri s-a insurat cu o poeta!

88
1
DISTRIBUIȚI

Dacă nu a aflat până acum, în cei cinci ani de când este împreună cu Moni, Irinel Columbeanu s-a însurat cu o poetă! CANCAN a intrat în posesia încercărilor literare ale sotiei milionarului de la Izvorani, datate 2001!

Irinel Columbeanu s-a insurat cu Monica Gabor, la acel moment o manechina de 19 ani, abia iesita de pe bancile scolii. Pe vremea cand era curtata, tanara inca nu se apucase de studiu pentru bacalaureat, insa avea deja la activ cateva poezii publicate in revista „Mugur Alb”, realizata de elevii si profesorii Scolii „Alexandru Ioan Cuza” din Bacau. Nevasta lui Iri avea pe vremuri veleitati artistice si, inca din clasa a VI-a, isi incerca pixul pe hartie, compunand versuri albe, cele mai multe de dragoste, catre un iubit imaginar. Din versurile Monicai razbate fixatia acesteia pentru culoarea albastra, pe care o pomeneste obsesiv:


„Poate mai ajunge/ o frunza albastra printre frunze/ verzi sau o slova/ pe o foaie ingalbenita de timp (…) Zambet/ frunza albastra si slava…”, spune Monica Gabor, din clasa a VIII-a M1, in poezia „Extemporal la viitor”.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. http://www.fineptc.com/index.php?ref=pysycutzabv
    urmeaza pasii si descopera cum poti face bani cu un singur click…e foarte simplu si absolut gratuit..merita incercat…tot ce trebuie sa faci e te inregistrezi apoi dai click pe view ads si acolo primesti niste linkuri,da click pe ele si pt fiecare click primesti 10 E,dupa 60 de escunde iti apare un numar si langa iti scrie unde sa dai clik ex:clik 3 2357..dai clik pe 3 si gataaaaaaaaaa…e foarte usor