Acasă Mioritic Ionut Iftimoaie, Crina Matei, Simona Dichiseanu si Matteo, supusi la chinuri de...

Ionut Iftimoaie, Crina Matei, Simona Dichiseanu si Matteo, supusi la chinuri de Nea Marin la ”Serviti, va rog!”

348
0
DISTRIBUIȚI

Ionut Iftimoaie, Simona Dichiseanu, Matteo si Crina Matei se vor intrece in treburi gospodaresti, vor fi supusi celor mai dificile probe din pensiune, vor gati, vor prinde peste, vor face curatenie, vor asigura distractia si, mai ales, vor incerca sa ii faca pe cei cazati acolo sa se simta perfect!

crina mateiSub atenta indrumare a lui Nea Marin, care nu le-a dat pace nici o secunda, cele patru vedete vor incerca sa isi indeplineasca toate cererile fara sa isi arate oboseala si vor avea parte de peripetii pe care nu le vor putea uita prea curand. Simona Dichiseanu se va confrunta cu ore intregi de gatit, astfel ca va fi prizoniera … aragazului. Ca aproape toate fetele care au venit in Delta, si pentru ea si Crina mersul cu barca se va dovedi a fi un real chin: cele doua vor arata ca habar nu au sa conduca o barca si se vor impotmoli prin salcii.

Spre deosebire de fete, care s-au relaxat la pescuit desi nu au prins nimic, pentru Ionut Iftimoaie si Matteo pescuitul va fi partea cea mai aventuroasa. Cei doi vor fi supusi la chinuri groaznice atunci cand vor fi nevoiti sa prinda raci folosind drept momeala o piele de oaie putrezita. Matteo si Ionut vor observa cu stupoare ca, pe langa mirosul ingrozitor, pielea este si plina de viermi, o priveliste care cu siguranta ii va bantui mult timp de acum inainte. Colac peste pupaza, cu toate eforturile lor, nici un rac nu se lasa prins!

Tensiunea nu a lipsit nici ea printre atatea sarcini dificile de indeplinit. Sub povara unor saci foarte grei pe care trebuia sa ii care, Matteo s-a infuriat atunci cand Nea Marin nu a mai avut rabdare sa-i explice unde sa ii duca. Cei doi s-au ciondanit, dar au promis ca se vor impaca a doua zi. In schimb, Matteo a fost febletea copiilor de la pensiune, care l-au indragit imediat: l-au poreclit ”Printesa Mattina” si l-au intrebat daca se va casatori cu Hannah Montana.