Acasă Mioritic Inna: „Nu am fost niciodată la cosmetică sau masaj”

Inna: „Nu am fost niciodată la cosmetică sau masaj”

48
1
DISTRIBUIȚI

Este celebră, frumoasă şi cu bani, însă Inna spune că nu petrece ore întregi la cosmetică sau sală pentru a se menţine în formă. Cea mai în vogă cântăreaţă româncă mărturiseşte că, atunci când vine vorba de îngrijirea sa corporală, se bazează mai mult pe trucuri naturiste.

„Nu fac nimic special, nu ţin o dietă şi nu merg la sală. Însă petrec destul de mult timp repetând alături de dansatorii mei. Iar asta înseamnă un consum important de energie. Beau ceai în fiecare dimineaţă şi mă întind jumătate de oră în pat înainte de concert atunci când pot. Folosesc ulei de măsline atunci când mă întorc de la concerte. Este foarte hidratant pentru piele, dar şi pentru păr”, a declarat Inna pentru Pro TV Magazin.

Mai mult, artista a dezvăluit că nu a mers niciodată la cosmetică sau masaj, deoarece nu obişnuieşte să se răsfeţe în acest mod.

„Toată lumea o să rămână surprinsă! Nu am fost niciodată la cosmetică sau masaj. Am impresia că nimeni nu poate face aceste lucruri mai bine ca mine. Îmi vopsesc singură părul cu produse profesionale. Astfel, economisesc foarte mult timp, ceea ce este foarte important. Mă descurc de minune”, a adăugat cântăreaţa.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU