Acasă Mioritic Inna, impotriva violentei domestice

Inna, impotriva violentei domestice

214
0
DISTRIBUIȚI

innaInna s-a alaturat vedetelor care au semnat petitia pentru adoptarea unei legi speciale impotriva violentei in familie.

Campania “Durerea nu este iubire” demarata de ACASA militeaza pentru aparitia unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresori. Inna a semnat petitia pe site-ul www.acasatv.ro, alaturandu-se astfel celor peste 57.000 de persoane care si-au exprimat pana acum dorinta de a schimba legea privind protectia victimelor violentei domestice.

Vineri, 25 noiembrie, de Ziua Internationala a Luptei Impotriva Violentei Domestice, telespectatorii ACASA vor putea urmari in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, de la 16.30 o parte a interviului dat de Inna, urmand ca a doua parte a acestui material sa fie difuzata marti, 29 noiembrie in cadrul aceleiasi emisiuni.

Anual in jur de 800 000 de femei declară că au suportat, în mod frecvent, violenţa în familie sub diferite forme insa majoritatea victimelor violentei in familie nu raporteaza! Mai mult de 340.000 de copii declară că au asistat în mod frecvent la scene de violenţă fizică între părinţi si peste 370.000 de copii spun că au fost martorii insultelor si injuriilor in familie.

DISTRIBUIȚI