Acasă Mioritic Ingrid Bisu, de sapte ani fara carne!

Ingrid Bisu, de sapte ani fara carne!

347
0
DISTRIBUIȚI

Daca ar alege o metoda de slabit, aceea ar fi sportul!

ingrid-bisuIngrid Bisu are, fara indoiala, o silueta de silfida, insa un asemena rezultat nu se obtine fara sacrificii. Prezentatoarea matinalului de la Kanal D este atenta la ceea ce mananca, si astfel, in meniul ei zilnic, carnea nu isi mai gaseste loc de sapte ani.

„Toti avem parti ale corpului care ne plac, sau nu, asa si eu, am partile mele mai soft, pe care as vrea sa le imbunatatesc, si daca ar trebui sa aleg o metoda prin care sa fac asta, cu siguranta ca as alege sportul”, a marturisit Ingrid Bisu pentru eMulte.ro.

Ingrid crede ca infometarea nu are rezultate pozitive: „Sunt total impotriva acestei idei. Eu prefer sa mananc, insa sunt atenta. Daca mananc intr-o zi cartofi prajiti, aleg  cu grija celelalte alimente. Eu, spre exemplu, nu mai mananc carne de sapte ani. Nu-mi place gustul.”, a mai spus colega de matinal a lui Andrei Duban.

Considera ca trebuie pastrat un echilibru si in alimentatie, asa ca suplineaste absenta carnii cu pestele: „Mananc peste, din cand in cand, insa, mi-e teama ca in curand o sa renunt si la el. Sunt si alte alimente cu care poate fi inlocuit”, a declarat Ingrid Bisu.

DISTRIBUIȚI