Acasă Mioritic Indragostita! Cosmina Pasarin nu poate sta departe de iubit!

Indragostita! Cosmina Pasarin nu poate sta departe de iubit!

241
2
DISTRIBUIȚI
Cosmina Pasarin si Nemer, iubitul acesteia, formeaza un cuplu de indragostiti in toata regula. Vedeta Antenei2 nu se poate desparti de partener nici atunci cand este solicitata de cluburi in calitate de M.C.
Inepuizabila Cosmina Pasarin este mereu solicitata de cele mai in voga cluburi din tara pentru a fi gazda petrecerilor organizate cu diferite ocazii. In aceste conditii, avand un program foarte incarcat, Cosmina a decis sa-si imparta timpul petrecut ca M.C si cu Nemer, iubitul ei, cu care are o relatie de la inceputul anului.
La fel s-a intamplat si sambata seara, cand Cosmina a ajuns in Sinaia, unde a fost gazda petrecerii de zece ani de la infiintarea clubului „Old Nick Pub”. Vedeta de televiziune a reusit sa isi gaseasca timp pentru Nemer, facand toata noaptea risipa de priviri languroase, gesturi tandre si sarutari, in vazul a peste 300 de persoane aflate in club. Se pare ca Nemer ii da Cosminei Pasarin energie, avand in vedere ca petrecerea de la Old Nick Pub a tinut pana in zorii zilei, cand ultimii invitati s-au dat plecati.

Cosmina Pasarin si Nemer formeaza un cuplu de indragostiti in toata regula. Vedeta Antenei 2 nu se poate desparti de partener nici atunci cand este solicitata de cluburi in calitate de M.C.

Cosmina-DJ-RabinuInepuizabila Cosmina Pasarin este mereu solicitata de cele mai in voga cluburi din tara pentru a fi gazda petrecerilor organizate cu diferite ocazii. In aceste conditii, avand un program foarte incarcat, Cosmina a decis sa-si imparta timpul petrecut ca M.C. si cu Nemer, iubitul ei, cu care are o relatie de la inceputul anului.

Cosmina si NemerLa fel s-a intamplat si sambata seara, cand Cosmina a ajuns in Sinaia, unde a fost gazda petrecerii de zece ani de la infiintarea clubului „Old Nick Pub”. Vedeta de televiziune a reusit sa isi gaseasca timp pentru Nemer, facand toata noaptea risipa de priviri languroase, gesturi tandre si sarutari, in vazul a peste 300 de persoane aflate in club. Se pare ca Nemer ii da Cosminei Pasarin destula energie, avand in vedere ca petrecerea de la „Old Nick Pub” a tinut pana in zorii zilei, cand ultimii invitati abia s-au dat plecati.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII