Acasă Mioritic Incep preselectiile pentru „Dansez pentru tine”

Incep preselectiile pentru „Dansez pentru tine”

173
0
DISTRIBUIȚI

Pe 4 si 5 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucuresti vor avea loc preselectiile pentru cel de-al 12-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe din toamna, la Pro Tv. Sambata, 4 iunie si duminica, 5 iunie, sunt asteptati sa participe la preselectiile “Dansez pentru tine” toti cei care iubesc dansul si au un vis nobil de implinit.

dansez pentru tineToti cei care isi doresc sa intre in ringul emotiilor si sa implineasca prin dans visul unei persoane dragi sunt asteptati la Teatrul Nottara sa danseze si sa-si spuna povestea in fata juriului desemnat special pentru alegerea noilor participanti. Pretendentii la statutul de concurent “Dansez pentru tine” vor avea parte live de incurajari de la fosti participanti carora emisiunea le-a schimbat viata si care vor sa povesteasca celor care nici nu indraznesc sa spere ca se pot intampla minuni atunci cand iti doresti cu adevarat.

Cu mic cu mare, posibilii concurenti vor fi asteptati din toate colturile tarii sa sustina o proba de dans in fata juriului preselectiei si sa-si povesteasca visul pentru care isi doresc sa intre in concurs. La inscriere, concurentii trebuie sa aiba un act de identitate, iar in cazul minorilor, este nevoie de acordul unui tutore legal.

Cei interesati pot trimite un email la adresa dansezpentrutine@protv.ro cu datele personale si povestea pentru care ar intra in competitia “Dansez pentru tine” sau poti veni direct la preselectie, sambata 4 iunie  sau duminica 5 iunie la Teatrul Nottara.

DISTRIBUIȚI