Acasă Mioritic In noul sezon „Dansez pentru tine”, concurentii vor incerca dansul la bara...

In noul sezon „Dansez pentru tine”, concurentii vor incerca dansul la bara si in ploaie

137
3
DISTRIBUIȚI

De la jumatatea lunii octombrie, Pro Tv redeschide ringul visurilor pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur. Dupa noua sezoane care au fost fara exceptie lider detasat de audienta cu peste doua milioane de telespectatori editie de editie, competitia visurilor va veni cu stiluri noi de dans si cu oameni de nota 10.

dans in ploaieVedetele noului sezon si partenerii lor, oameni pe care viata i-a incercat in multe ocazii, dar nu s-au lasat si au luptat cu zambetul pe buze, vor avea surpriza sa aiba de dansat in concurs stiluri in premiera pentru “Dansez pentru tine”. Dansul la bara, dansul in ploaie, street-dance-ul si cabaretul sunt provocarile sezonului al zecelea care vor pune in incurcatura in egala masura profesionistii si neprofesionistii, concurentii si coregrafii, juratii si telespectatorii. Pe langa stilurile noi, concurentii vor trece si prin probele care au “chinuit” deja perechile sezoanelor trecute: folclor, swing, salsa, Bollywood, stomp, vals, tango, rock’n’roll, Brodway, parodie, dans contemporan tiganesc si improvizatie.

In cel de-al zecelea sezon al emisiunii, telespectatorii isi vor aminti si de concurenti mai vechi ale caror visuri si probleme nu s-au rezolvat in totalitate. In ajutorul lor vor sari perechi de aur ale sezoanelor trecute, astfel ca telespectatorii Pro Tv vor vedea in direct momente memorabile si dansuri care au facut istorie de-a lungul timpului si care au reusit sa-i ridice pe Mihai Petre si toti spectatorii in picioare.

DISTRIBUIȚI