Acasă Mioritic Ilinca Vandici schimba macazul?

Ilinca Vandici schimba macazul?

31
0
DISTRIBUIȚI

Blonda de la Antena 2 face un master in Management si se gandeste serios sa profeseze in acest domeniu.

Deocamdata, face televizune, dar Ilinca Vandici ar putea profesa, cu succes, in marketing sau management, caci a absolvit o facultate de profil, nu una de jurnalism, cum ar fi tentati multi sa creada.

V-o imaginati pe Ilinca Vandici, blonda care prezinta la Antena 2 emisiunea „Ministerul de secrete”, intr-o functie de manager sau specialist de marketing? Ei bine, oricand se poate intampla asta caci, desi are in spate ani buni de televiziune, Ilinca face acum un master in „Managementul strategic al firmei”. Studioasa din fire, blondina (care, mai nou, joaca rolul unei procuroare in telenovela „Narcisa salbatica” de la Antena 1) sparge un pic tiparul din showbizul autohton, unde nu vezi la tot pasul blonde celebre care se pot lauda si cu facultati absolvite.
Ilinca are planuri ca, la un moment dat, sa puna in practica tot ceea ce a invatat la scoala, ea terminand Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-americane. Mirajul televiziunii nu i-a luat mintile. Ea se gandeste si la o meserie in domeniul pentru care s-a pregatit. „Normal ca o sa profesez, pentru asta invat, pentru asta am terminat facultatea si urmez si masterul. La un moment dat, vreau sa fac cariera in alt domeniu decat televiziunea, insa nu pot sa spun acum cand. Cert e ca nu o sa fac televiziune pana la 80 de ani „, a declarat Ilinca pentru showbiz.ro.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI