Acasă Mioritic Ilie Nastase si Catalin Botezatu in juriul concursului „Cea mai sexy vampirita...

Ilie Nastase si Catalin Botezatu in juriul concursului „Cea mai sexy vampirita din lume!”

129
0
DISTRIBUIȚI

Marele tenismen Ilie Nastase si renumitul designer Catalin Botezatu au raspuns invitatiei Bamboo Group de a face parte din juriul singurului concurs care promoveaza frumusetea romancelor peste hotare, “Cea mai sexy vampirita din lume”. Finala din Romania a mult-asteptatului eveniment va avea loc pe 18 septembrie, in cunoscuta locatie Le Gaga, din Parcul Herastrau!

Si daca nu ai aflat inca, renumitul brand de entertainment Bamboo Group, care reprezinta Bamboo Bucharest, Bamboo Mamaia, Bamboo Ballroom, Bamboo Fitness, Le Gaga, The Week Club, Bamboo Luxury, Riviera Casino mai are si alti invitati de marca in randul juriului. Nimeni alta decat Miss Univers 2010 Oana Paveluc, playmate-ul american Tyran Richard, producatorul marelui succes Twilight Michael Becker, actorul din Twilight New MoonKiowa Gordon, cunoscutul fotograf Paul Miller si multe alte nume sonore si-au anuntat prezenta la Finala din Le Gaga a concursului Cea mai sexy vampirita din lume!

13 dintre cele mai frumoase 30 de vampirite alese de juriu vor castiga o sedinta foto cu Paul Miller, chiar in castelul legendarului Dracula, Castelul Bran.

Si nu doar atat! Bamboo Group le ofera norocoaselor castigatoare o excursie de 10 zile in New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs si Las Vegas si ocazia de a participa la Marea Finala din Las Vegas, pe 30 octombrie, chiar inainte de Halloween.

Nu te-ai inscris inca? Nu e timpul pierdut! Bamboo Group iti da ocazia sa te inscrii pana pe 5 septembrie, pe www.bamboogroup.ro . Grabeste-te si fii chiar tu “Cea mai sexy vampirita din lume”!

vampire_v2_web