Acasă Mioritic Ilie Nastase indragostit ca-n tinerete

Ilie Nastase indragostit ca-n tinerete

31
0
DISTRIBUIȚI

Ilie Năstase pare să trăiască a doua tinereţe în apropierea timişorencei Brigitte Sfăt. Cel mai nou cuplu de pe scena mondenă românească a petrecut câteva zile fierbinţi în Franţa pentru a sărbători cu şampanie şi cadouri scumpe ziua de naştere a tenismenului.

Cei doi au plecat sâmbăta trecută cu avionul, din Timişoara5, spre Paris.

Primul popas a fost la apartamentul luxos deţinut de Ilie Năstase în capitala Franţei. Fostul tenismen a fost ghid pentru Brigitte, căreia i-a arătat cele mai vizitate obiective turistice din oraşul iubirii, Turnul Eiffel, Place de la Concorde sau Opera Garnier.

Brigitte a imortalizat momentele fericirii, iar Click! a intrat în posesia acestor fotografii.

Luni, 19 iulie, cuplul a luat drumul principatului Monaco, unde Năstase a pregătit petrecerea de ziua sa de naştere. Nasty a împlinit, la începutul acestei săptămâni, vârsta de 64 de ani.

Iubăreţii au petrecut până dimineaţa într-un restaurant, alături de câţiva prieteni apropiaţi ai lui Ilie Năstase.

Brigitte i-a cumpărat iubitului o brăţară din piele, lucrată cu aur alb, de la renumita firmă Bvulgari. Acesta i-a mai luat un cadou intim, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba.

Nasty şi Brigitte au sărbătorit apoi, la Nisa, aniversarea zilei de nume, Sf. Ilie. Nu au lipsit nici de această dată mesele copioase, în special preparate mediteraneene pe bază de peşte, scoici şi creveţi.

Dacă Nasty este extrem de fericit în poze, Brigitte Sfăt nu pare să fi lăsat toate grijile de-o parte. Pe „deţinuta Playboy” o aşteaptă procesul de divorţ cu interlopul Ovidiu Torj, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

După revenirea din Franţa, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu vor sta prea mult în ţară. Ei vor ajunge în Statele Unite ale Americii, chiar în perioada celebrului turneu de tenis U.S.Open.

DISTRIBUIȚI