Acasă Mioritic Iguana şi Sorin merg împreună în Austria!

Iguana şi Sorin merg împreună în Austria!

155
0
DISTRIBUIȚI

Fostul iubit al Adelinei Pestriţu a reuşit s-o convingă pe Diana, după o lună de încercări, să-l însoţească la schi. ”Vom locui în camere separate”, a mărturisit acesta.

Diana Ştefănescu şi Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestriţu, vor pleca în cursul zilei de astăzi, pentru cinci zile, în Austria, cu maşina personală a omului de afaceri. După ce au vorbit la telefon mai bine de o lună, timişoreanul a reuşit s-o convingă pe Iguana să-l însoţească, acceptându-i toate dorinţele, inclusiv pe aceea de a sta în camere separate, la hotel.

„Nu vom dormi împreună”

Mai mult, pentru a fi sigur că actriţa nu se răzgândeşte în ultimul moment, acesta i-a luat şi bilet de avion, până la Timişoara. „Da, vom merge în Austria, la schi, pentru cinci zile. Vom sta la hotel, dar nu vom dormi împreună, nici nu mi-aş permite să gândesc aşa, pentSorin Boiangiuru că o plac prea mult. Am fost surprins să citesc că aş fi avut o aventură cu Diana. Nici vorbă de aşa ceva, doar eu ştiu cât de mult mi-a luat s-o conving să fie de acord să ne cunoaştem. Este pentru prima oară când vom merge împreună undeva şi indiferent de ceea ce va fi apoi, ştiu să şi pierd”, a declarat Sorin pentru Libertatea.

Având în vedere accidentul pe care l-a suferit Şerban Huidu, la schi, pe o pârtie din Austria, timişoreanul a adăugat că va fi foarte atent ca Diana să fie în siguranţă. ”După părerea mea, schiul este unul dintre cele mai frumoase sporturi. Atunci când te crezi prea stăpân şi nu faci acest sport de perfomanţă, devine periculos. Eu l-am văzut pe Huidu, schiază foarte bine. A fost prea sigur pe el, şi poate de aceea a avut acel accident”, a adăugat Boiangiu.

www.libertatea.ro