Acasă Mioritic Ieri a fost ziua lui Ion Iliescu. Vezi ce i-a urat Adelina...

Ieri a fost ziua lui Ion Iliescu. Vezi ce i-a urat Adelina Pestritu

97
0
DISTRIBUIȚI

Ieri, fostul presedinte al tarii Ion Iliescu si-a sarbatorit cu mare fast implinirea onorabilei varste de 81 de ani. Printre cei care i-au  urat de bine, se afla si Adelina Pestritu.

Presedintele de onoare al PSD si-a aniversat ieri cei 81 de ani si, ca in fiecare an, urarile nu au intarziat sa apara. ioniliescuDesi nu-i place politica, Adelina Pestritu il admira pe fostul sef de stat si apreciaza faptul ca la varsta pe care  o are, Ion Iliescu se mentine intr-o forma fizica si psihica, demna de invidiat. „Are 81 de ani si arata inca foarte bine.  Multi oameni de seama lui sunt garboviti si  nici nu se pot misca din pat, ca sa nu mai zic de caderile psihice specifice varstei. Domnul Iliescu este un domn in adevaratul sens al cuvantului si cred ca are toate sansele sa prinda 90 de ani!”, a declarat pentru eMulte.ro, prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi de pe Kanal D.

Bruneta e de parere ca secretul varstei longevive a lui Ion Iliescu, il reprezinta  ca nivelul de trai ridicat de care are parte si de care beneficiaza majoritatea politicienilor. „Politicienii traiesc mai bine, au acces la fonduri. E normal sa para mai tineri decat sunt. Ce griji au parlamentarii?”, a continuat Adelina


DISTRIBUIȚI