Acasă Mioritic Iata primele asistente din FM!

Iata primele asistente din FM!

162
0
DISTRIBUIȚI

DJ Sara şi DJ Vintilă se laudă cu asistentele lor. Larisa şi Alexandra, primele asistente de radio sunt bune la vorba si la corp!

Larisa si AlexandraSute de fete si-au dorit sa devina primele asistente din FM-ul autohton si s-au inscris in concursul lansat de Sara si Vintila la “Alarma” ProFM. Dintre acestea, Larisa si Alexandra au dovedit ca sunt cele mai pricepute si indeplinesc toate standardele: sunt bune si la vorba si la trup, descurcarete si cu simtul umorului. Incepand din 5 iulie, timp de o luna cele doua vor fi supuse zilnic la tot felul de probe si provocari. Sara si Vintila le-au pregatit un program foarte incarcat, care incepe dis-de-dimineata. Fetele se vor afla in fiecare zi prin oras, indeplind tot felul de sarcini pentru cei doi DJ-ei ProFM.

Larisa are 21 de ani si este din Barlad. Decizia de a participa la concurs a luat-o imediat ce a vazut anuntul pe site-ul ProFM. A privit totul ca pe o provocare, iar acum este una din Asistentele cu Talente de la ProFM. Cea de-a doua asistenta, Alexandra, este din Ploiesti si are 24 de ani. A paticipat la aceasta campanie dupa ce a vazut stirea pe site-ul ProFM, iar intreaga experienta i se pare plina de surprize placute.

DISTRIBUIȚI