Acasă Mioritic Iata diferentele dintre o vedeta si un om de cultura

Iata diferentele dintre o vedeta si un om de cultura

38
0
DISTRIBUIȚI

Un studiu al companiei MediaIQ a dezvăluit un procent identic care desparte două persoane publice din medii diferite: Bianca Drăguşanu este, de opt ori mai populară decât omul de cultură şi fost ministru al Educaţiei, Andrei Marga.

Conform studiului prezentat de Evenimentul Zilei, Bianca Dragusanu este cea mai populara vedeta, cu 2.329 apariţii în presa autohtonă. Pe locurile urmatoare se situeaza Monica Columbeanu, cu 1427 aparitii si Paula Seling, cu 981.

Dintre oamenii de cultura, cei mai activi sunt Andrei Marga, cu 385 aparitii, Mircea Cartarescu (325) si Vladimir Tismaneanu (319).

Comparatie_vedete_intelectualiMonitorizarea MediaIQ a fost realizată în perioada 15 februarie – 20 august 2010 şi a inclus 780 de surse media (bloguri, agenţii de presă, siteuri generaliste, dar şi specializate, variantele online ale celor mai importante publicatii naţionale şi locale, dar şi ale principalelor posturi de televiziune). Perioada precedentă monitorizării a fost 15 august 2009 – 14 februarie 2010. Zonele de interes pe baza cărora MediaIQ a făcut monitorizarea includ domenii precum administraţie, politică, imobiliare, finanţe, auto sau media.

Sursa:evz.ro

DISTRIBUIȚI