Acasă Mioritic Iata cum se va decide castigatorul show-ului „Romanii au talent”

Iata cum se va decide castigatorul show-ului „Romanii au talent”

159
0
DISTRIBUIȚI

juriu Romanii au talent

Marele castigator al show-ului „Romanii au talent” si al marelui premiu de 120.000 de euro, va fi decis de catre public, prin sms.

Concurentii care impresioneaza juriul si obtin cel putin doi de “DA” reusesc sa se califice pentru etapa urmatoare, ceea ce inseamna ca au o sansa de a ajunge in semifinala. Dintre toti acestia, juriul va alege semifinalistii. Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre si ale lui Andi Moisescu vor fi difuzate in ultima editie inregistrata a emisiunii, difuzata pe 25 martie. Atunci publicul va afla care sunt semifinalistii.

In fiecare dintre cele trei semifinale, difuzate in direct, vor exista 16 concurenti. Finalistii vor fi alesi atat de public, cat si de juriu. Semifinala are 2 momente. Dupa prestatia primilor opt concurenti, publicul isi va alege preferatul prin sms. In urma clasamentului facut pe baza voturilor, primul clasat merge direct in finala, in timp ce juriul va desemna si el un finalist, alegand  intre cei clasati pe locurile doi si trei. Sistemul este acelasi si pentru cea de-a doua parte a semifinalei, in care evolueaza ceilalti opt concurenti. Astfel, exista 4 sefinalisti pe editie.

In finala exista 12 concurenti care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Castigatorul va fi desemnat de catre public prin sms.

DISTRIBUIȚI