Acasă Mioritic Horia Brenciu si-a petrecut vacanta in Delta

Horia Brenciu si-a petrecut vacanta in Delta

166
0
DISTRIBUIȚI

De ceva vreme, Horia Brenciu si-a facut un obicei din a-si petrece vacantele prin tara. Artistul a inceput sa redescopere farmecul locurilor autohtone odata cu concertele pe care le-a sustinut prin mai toata Romania.

brenciu-deltaIn aceasta vara locatia aleasa a fost Delta Dunarii, acolo unde Horia s-a retras pentru cateva zile. “Pescuitul, tablele, somnii, carasii, stuful, Letea, Delta, toate si-au dat mana, iar eu m-am prins imediat in aceasta hora.  De cate ori ajung aici mi se ascute involuntar sentimentul patriotic pentru ca vad cate au de oferit aceste locuri”, a povestit artistul. In aceste cateva zile, Horia s-a reintors si la o mai veche pasiune a lui: fotografia. “ Imi place sa fotografiez: locuri, oameni, stari.. Acesta este si motivul pentru care eu nu prea apar in poze. Aparatul este mai tot timpul la mine”, a mai povestit el. Si pentru ca tot se afla in Delta, antrenorul de la Vocea Romaniei si-a exersat si abilitatile de pescar. “Am reputat cateva victorii piscicole, cea mai notabila fiind un somotei, care s-a transformat rapid in cina. E adevarat ca am mai prins si alte cateva specii, dar numai la cherhana. Prietenii s-au amuzat pe seama mea si mi-au spus ca am reusit sa prind cel mai mic peste din Delta. Am vrut sa vi-l arat si voua, dar era atat de mic incat nu se vedea in cadruJ”, a mai povestit Horia.

Inainte de a pleca in vacanta, Horia si-a sarbatorit ca in fiecare an tatal, care a implinit venerabila varsta de 81 de ani. Aniversarea a fost un prilej in plus de intalnire cu prietenii, unii dintre ei veniti de peste mari si tari. “M-am revazut cu prietenii mei din California, pe al caror copil l-am si botezat. Eram trei generatii diferite de Horia la aceeasi masa”, a mai povestit artistul. Odata ce zilele libere au luat sfarsit, Horia s-a reapucat imediat de treaba: inregistrari, concerte si pregatirea concurentilor pentru noua etapa de la “Vocea Romaniei”, emisiune ce va incepe in septembrie, la ProTv.

DISTRIBUIȚI