Acasă Mioritic Haiduc, la Romanii au talent?

Haiduc, la Romanii au talent?

258
1
DISTRIBUIȚI

Dupa ce a inscris trei recorduri cu diverse bijuterii in World Records Academy si a aparut alaturi de femei dezbracate in atatea pictoriale, Adrian Haiduc si-a aratat o alta fata a sa, cea caritabila.

Timisoreanul a decis sa sprijine o strangere de fonduri pentru cazul Danei Ispan, diagnosticata cu tumora cerebrala, astfel ca si-a facut aparitia la un concert organizat la o cafenea, unde a cantat live, alaturi de Fely Donose.

Dupa prestatia din clubul timisorean, nu ne-am mira daca designerul de bijuterii s-ar apuca de actorie, sau daca s-ar inscrie la concursul „Romanii au talent”,  poate chiar la show-ul viitor, pentru ca nu am auzit ca Haiduc sa se prezinte la preselectia care a avut loc de curand in orasul de pe Bega.

În 2003, Dana Işpan, de meserie profesor psihopedagog, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală şi, deşi a fost deja operată o dată, este nevoie de încă o intervenţie chirurgicală şi de tratament de specialitate. Acestea pot fi efectuate însă doar la o clinică din Hanovra, iar suma de bani nu este deloc neglijabilă: 50.000 de euro. Dana nu dispune de aceşti bani, iar prietenii ei încearcă din răsputeri s-o ajute.

Donaţii se pot face în conturile deschise la BRD, în lei, cod IBAN: RO27BRDE360SV22144303600,

respectiv în euro, la BCR, cod IBAN: RO38RNCB0805105954330001.

DISTRIBUIȚI