Acasă Mioritic Gina Pistol va defila pentru Versace, in premiera in Romania!

Gina Pistol va defila pentru Versace, in premiera in Romania!

247
1
DISTRIBUIȚI

gina-pistol1Versace Collection a fost importat oficial in Romania de catre Posh Market, alaturandu-se astfel colectiei de branduri aduse de boutique-ul de design, care a ales ca prima prezentare Versace Collection sa aiba loc la “Cuando Summer Launge” din parcul Herastrau.

Astfel ca, joi 12 august, dupa miezul noptii, vom putea urmari in premiera in Romania o parte din pre-colectia de toamna/ iarna 2010, dar, in acelasi timp si prima colectie dedicata femeilor a celebrului brand.

Un show de make-up&hair de exceptie va precede prezentarea, realizat de stilistul Laurent Tourette si echipa sa, care va pregati modelelor un look de exceptie. Incepand cu ora 22.00, tot procesul de transformare al fetelor va fi condimentat cu scene live din culise, care vor putea fi urmarite pe un ecran multimedia de catre cei prezenti la eveniment.

Denisa Nechifor, Alexandra Enachescu, Claudia Stoica(ex trupa Dolls), Iulia Rosca, Denisa Tanase, Ramona Lazuran, Laura Huma si alte trei modele mai putin cunoscute vor defila in rochii de seara si veste de blana, costume de baie si jachete din piele, iar Gina Pistol va incheia show-ul cu o tinuta speciala.

Reprezentanta Posh Market a decis ca la finalul evenimentului sa aleaga o fata care sa devina din toamna imaginea brandului Versace in Romania.

Astfel ca, incepand cu Gina Pistol si restul modelelor din prezentare, oricare alte fete frumoase dornice de a candida la acest post, vor avea aceasta sansa daca se vor afla la eveniment.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”