Acasă Mioritic Gina Pistol, Smiley şi alte 4 vedete caută cea mai frumoasă ţărăncuţă

Gina Pistol, Smiley şi alte 4 vedete caută cea mai frumoasă ţărăncuţă

45
1
DISTRIBUIȚI

Gina Pistol, Dana Săvuică, Dan Bordeianu, Marcel Pavel, Mihai Mitoşeru şi Smiley o caută pe „Miss fata de la ţară”.

Din lanul de porumb pe catwalkul bucureştean, de la Vascauti în Dorobanţi nu este decât un singur pas. Orice fată simplă de la ţară se poate transforma într-o divă! Cel puţin asta încearcă să demonstreze şase vedete, care au pornit în căutarea frumuseţilor din zonele rurale, pe care le vor aduce de pe uliţa satului sub reflectoarele podiumurilor din Capitală.

Gina Pistol, Dana Săvuică, Dan Bordeianu, Marcel Pavel, Mihai Mitoşeru şi Smiley vor merge într-o comună şi timp de trei zile vor trebui să o găsească pe cea mai frumoasă ţărăncuţă. Fiecare vedetă va merge din casă în casă, va studia odăile mândruţelor şi, în final, va decide care este aleasa.

În cele trei zile, fiecare dintre vedete îşi va petrece timpul alături de localnici şi va testa viaţă la ţară. Pentru că alegerea celei mai frumoase fete este o misiune dificilă, fiecare vedetă va supune candidatele la cele mai trăsnite probe.

După această etapă, fata aleasă de fiecare vedetă va merge în capitală. Cele 6 feţe vor intră în cantonament şi va începe tranformarea lor în dive naţionale. Gazda show-ului difuzat de Prima TV din 10 septembrie va fi Andreea Raicu.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU