Acasă Mioritic Gina Pistol: „Nu am avut niciodată aventuri de-o noapte”

Gina Pistol: „Nu am avut niciodată aventuri de-o noapte”

37
0
DISTRIBUIȚI

Fostul iepuraş Playboy a mărturisit că nu este adepta aventurilor de-o noapte, pur trupeşti, fără implicaţii sentimentale.

„Nu ştiu dacă am avut mulţi sau puţini bărbaţi în viaţa mea. Toţi mi-au fost iubiţi, chiar dacă am fost împreună câţiva ani sau câteva luni. Nu am avut niciodată aventuri de-o noapte”, a declarat Gina Pistol într-un interviu pentru Kudika.

Gina a mai spus că relaţia sa cu Nicola merge ca pe roate. „În momentul când te afli într-o relaţie te gândeşti că atunci iubeşti cel mai mult, că mai mult de atât nu poţi să dai. Dar am învăţat că întotdeauna poţi iubi mai mult. În momentul de faţă iubesc mai mult ca niciodată”, a precizat ea. Cu toate acestea, blonda nu simte că a venit momentul potrivit să facă un copil cu iubitul ei. „Anul acesta împlinesc 30 de ani şi poate ar fi fost momentul să am un copil la această vârstă, dar deocamdată nu mă simt pe deplin pregătită. Vreau să-i ofer copilului meu ceea ce eu nu am avut, fiindcă eu am crescut fără tată. Când voi fi sigură pe relaţia mea voi face şi acest pas”, a mai spus Gina.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI