Acasă Mioritic Gina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor la „Serviti, va...

Gina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor la „Serviti, va rog!”

288
2
DISTRIBUIȚI

Săptămâna şi peripeţiile la Serviţi, vă rog!, show-ul de la Pro Tv care pune vedetele la muncă, nu glumă! În ediţiile din 6 şi 7 august ale emisiunii, Gina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor vor cu orice preţ să demonstreze că gospodăritul nu mai are taine pentru ei.

gina pistol servitiAflaţi la dispoziţia lui Nea Mărin, cel mai renumit torţionar de vedete de pe meleagurile autohtone, cei patru vor trece prin aventuri pe care nu au cum să le uite prea curând. Dacă în emisiunile Pro Motor, atât Gina Pistol cât şi Natalia Mateuţ nu au dat de înţeles că ar fi dezastre publice la volan, fetele vor atenta la siguranţa operatorilor de imagine şi, scăpând barca de sub control, vor intra în cea a echipei de filmare. Lăsând şaga deoparte, Gina Pistol se sperie rău de tot, dar, cum totul este bine când se termină cu bine, telespectatorii Pro Tv vor avea astfel ocazia să tragă o porţie zdravănă de râs. Deosebit de firave şi delicate, faţă-n faţă cu o misiune mai puţin fashion – căutatul râmelor, Gina şi Natalia demonstrează că pot pleca la pescuit fără să atingă momeala cu pricina şi după ce îşi dau serios silinţa, reuşesc să pună râma-n ac fără să o atingă.

Circulă vorba cum că bărbaţii ar fi mai pricepuţi decât femeile la volan. Poate că zicala e adevărată pe şosele, deoarece în canalele din Delta Dunării Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe în telenovela Iubire şi onoare, difuzată ACASĂ în această toamnă, reuşesc să manevreze atât de bine barca, încât intră cu ea direct în sălcii.

Care este vedeta care, în ciuda tuturor acestor stângăcii, va fi desemnată gazda perfectă a pensiunii din Delta Dunării, telespectatorii Pro Tv vor putea afla urmărind ediţiile din 6 şi 7 august ale emisiunii Serviţi, vă rog!, de la Pro Tv.

2 COMENTARII

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”