Acasă Mioritic Gina Pistol da lectii de educatie sexuala la domiciliul studentilor

Gina Pistol da lectii de educatie sexuala la domiciliul studentilor

193
1
DISTRIBUIȚI

Studentii din caminul bucurestean Regie au avut parte de o surpriza pe care nu o vor uita prea curand: Gina Pistol, una din cele mai frumoase femei din Romania, a dat buzna peste ei in camera si le-a povestit despre sex. Ce-i drept, in scop educativ.

Gina-pistol-camin-regie-bucuresti-1Gina Pistol este promotorul campaniei sociale Entran Safe care isi propune sa ii convinga pe tineri sa foloseasca metodele contraceptive atunci cand fac sex. In pragul serii, frumoasa vedeta, insotita de patru hostesse, a batut la usile camerelor de camin ale studentilor. Astfel, nu mica le-a fost acestora mirarea sa constate ca sunt vizitati de una din cele mai dorite femei din Romania.

Gina a impartit prezervative Entran Safe si a oferit sfaturi utile de protectie sexuala. Reactiile tinerilor au fost pe masura: baietii au fost in extaz, si-au sunat prietenii ca sa se laude si, pentru a avea dovada, i-au cerut Ginei sa se pozeze cu ea. „Nu numai baieții trebuie sa aiba prezervative, ci si fetele. Nu se stie niciodata, iar daca se intampla sa iți cada un baiat cu tronc si sa fii dispusa la o aventura de o noapte, atunci trebuie sa fii pregatita”, declara Gina Pistol.

DISTRIBUIȚI